«کامران ملکی» سرپرست هیات کشتی کرمانشاه شد

کامران ملکی برای مدت سه ماه به عنوان سرپرست هیات کشتی استان کرمانشاه انتخاب شد.

مدیرکل ورزش و جوانان استان کرمانشاه با اعلام این خبر اظهار کرد: طی هفته‌های گذشته با درخواست فدراسیون کشتی و رای حکمیت وزارت ورزش، رئیس هیات کشتی استان کرمانشاه برکنار شد.

وی افزود: پس از برکناری رئیس هیات کشتی استان، طبق قانون اداره کل ورزش و جوانان استان باید گزینه‌های پیشنهادی خود را برای سرپرستی هیات به فدراسیون کشتی معرفی می‌کرد که در این راستا ۱۰ نفر را معرفی کردیم.

مدیرکل ورزش و جوانان استان کرمانشاه تصریح کرد: در نهایت امروز (۱۰ شهریور) فدراسیون کشتی طی نامه‌ای به استان حکم سرپرستی کامران ملکی را برای هیات کشتی استان ابلاغ کرد.

حاتمی خاطرنشان کرد: حکم کامران ملکی به عنوان سرپرست هیات کشتی استان برای مدت سه ماه است و باید طی این مدت مقدمات برگزاری مجمع انتخاباتی ریاست این هیات را فراهم کند.

کامران ملکی در حال حاضر عضو شورای شهر کرمانشاه است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *