راه‌اندازی ۱۲ موکب درمانی در مسیر اربعین کرمانشاه تا مرز خسروی

سازمان بسیج جامعه پزشکی استان کرمانشاه اعلام کرد که در ایام اربعین ۱۴۰۴، ۱۲ موکب درمانی در مسیر ورودی استان از جمله شهرستان‌های کنگاور و سنقر تا مرز خسروی راه‌اندازی شده است.

دکتر سعید کیانی، رئیس سازمان بسیج جامعه پزشکی کرمانشاه، با بیان این خبر گفت: امسال در مرز خسروی نیز تیم‌های درمانی بسیج شامل پزشکان عمومی، متخصصان و فوق‌تخصصان به همراه پرستاران بسیجی، هم‌زمان با دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، به زائران اربعین خدمات پزشکی ارائه کردند.

وی افزود: یکی از نکات برجسته اربعین امسال، هماهنگی بی‌سابقه میان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه و سازمان بسیج جامعه پزشکی بود که موجب شد زائران از خدمات درمانی با کیفیت‌تری برخوردار شوند.

به گفته کیانی، در جلسه‌ای با حضور دکتر رضوی‌پور معاون درمان وزارت بهداشت، دکتر میعاد رئیس اورژانس کشور، ریاست دانشگاه علوم پزشکی، رئیس اورژانس استان و سایر مسئولان مرتبط در اورژانس پیش‌بیمارستانی ثارالله، از این هماهنگی و هم‌افزایی میان گروه‌های پزشکی برای خدمت‌رسانی مطلوب‌تر به زائران تقدیر شد.

گزارش: امید امامی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *