کِشتی شکسته مالی کُشتی گیران کرمانشاهی

استان پنجم_ دبیر هیات کشتی کرمانشاه با بیان اینکه هیات کشتی کرمانشاه به وظایف خود در بحث پرورش استعدادها و قهرمان‌پروری عمل می‌کند، گفت: قهرمانان کشتی کرمانشاه حمایت می‌خواهند که در این زمینه مسئولین باید پای کار بیایند.

استان پنجم_ دبیر هیات کشتی کرمانشاه با بیان اینکه هیات کشتی کرمانشاه به وظایف خود در بحث پرورش استعدادها و قهرمان‌پروری عمل می‌کند، گفت: قهرمانان کشتی کرمانشاه حمایت می‌خواهند که در این زمینه مسئولین باید پای کار بیایند.

 

  • منصور کیانی با اشاره به برگزاری چهارمین دوره المپیاد استعدادهای برتر کشتی آزاد کشور، اظهارکرد: برای این دوره از رقابت‌ها از استان کرمانشاه ۱۲ کشتی گیر را اعزام کردیم که ماحصل کار آنها کسب سه مدال رنگارنگ بود.

 

وی افزود: در وزن ۳۵ کیلوگرم امیرمحمد لطفی مدال نقره، در وزن ۵۷ کیلوگرم مهبد قنبری مدال طلا و در وزن ۱۰۰ کیلوگرم یاسر دولتیاری مدال برنز گرفتند.

 

دبیر هیات کشتی کرمانشاه تصریح کرد: البته در برخی از اوزان با بدشانسی و مشکلات داوری مواجه شدیم، وگرنه تعداد مدال‌های کرمانشاه و رتبه تیمی ما بالاتر می رفت.

 

به گفته این مسئول، تیم کرمانشاه پس از استان‌های تهران، خراسان رضوی، البرز و مازندران در جایگاه پنجم تیمی چهارمین دوره المپیاد استعدادهای برتر کشتی کشور قرار گرفت.

 

وی در ادامه گفت: در در دوره قبل این رقابت‌ها کشتی‌گیران کرمانشاهی موفق به کسب مدال نشدند و در مجموع تیمی هم در جایگاه پانزدهم کشور قرار گرفتیم، اما امسال سه مدال و ارتقاء ۱۰ پله‌ای را داشتیم.

 

کیانی علت بهبود عملکرد کشتی گیران نونهال کرمانشاه را در این رقابت‌ها برنامه‌ریزی‌های دقیق روی رده‌های سنی پایه عنوان و اظهار کرد: طی یک سال اخیر برنامه‌ریزی خوبی روی رده‌های سنی پایه داشتیم و مسابقات مختلفی را برگزار کردیم.

 

وی تاکید کرد: به منظور قهرمان‌پروری و ظهور استعدادهای جدید در کشتی کرمانشاه، روی رده های سنی پایه سرمایه‌گذاری کرده‌ایم و تلاش شده تا حد امکان انگیزه کشتی‌گیران را بالا ببریم.

 

دبیر هیات کشتی کرمانشاه اضافه کرد: تا به اینجای کار هیات کشتی استان وظیفه خود را در بحث آموزش و پرورش استعدادها به خوبی انجام داده، اما مشکل اصلی زمانی است که این کشتی‌گیران نخبه نونهال و نوجوان به رده سنی جوانان می‌رسند.

 

وی خاطرنشان کرد: زمانی که این کشتی‌گیران به رده سنی جوانان می‌رسند، در واقع به مرحله حرفه‌ای این رشته پا گذاشته‌اند و هزینه‌های آنها بالا می‌رود، اما وضعیت اقتصادی اکثر خانواده‌های آنها طوری نیست که بتوانند حمایت مالی کاملی را از فرزندانشان داشته باشند، بنابراین مجبورند از این رشته کنار بکشند.

 

کیانی اضافه کرد: در نهایت تمام تلاش‌هایی که طی سال‌های گذشته در رده‌های سنی پایه‌روی این کشتی‌گیران انجام داده‌ایم هدر می‌رود، درحالی که اگر سیستمی برای حمایت از آنها داشته باشیم، می‌توانیم دوباره حرف اول را در کشتی کشور بزنیم.

 

وی تاکید کرد: هرچند هیات در حد توان خود حمایت‌هایی را از کشتی‌گیران انجام می‌دهد، اما این حمایت‌ها کافی نیست و باید مسئولین استان برای این مسئله چاره‌اندیشی کنند، یا حمایت مالی داشته باشند و یا اینکه با فراهم کردن شغلی مشکل اقتصادی آنها را حل کنند.

 

دبیر هیات کشتی کرمانشاه تصریح کرد: حمایت مالی کامل و یا تامین شغل برای کشتی‌گیران جوان نخبه استان از عهده هیات کشتی و اداره کل ورزش و جوانان خارج است و مسئولین استانی باید پای کار بیایند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *