۞ امام علی (ع) می فرماید:
هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

موقعیت شما : صفحه اصلی » اجتماعی » اخبار » استان کرمانشاه » استانی » صفحه یک » فرهنگی
  • شناسه : 1715
  • 29 آگوست 2022 - 8:53
  • ارسال توسط :
  • نویسنده : داود امامی
فرماندار قصرشیرین: دشمن، امروز در فرهنگ خیمه زده است
فرماندار قصرشیرین: دشمن، امروز در فرهنگ خیمه زده است

فرماندار قصرشیرین: دشمن، امروز در فرهنگ خیمه زده است

استان پنجم- فرماندار قصرشیرین گفت: برای تخریب باورها و ارزش های فرهنگی ما میلیارد ها تومان هزینه می کند.

«محمد حیدری» روز یکشنبه در جلسه شورای هماهنگی تحقق محلات اسلامی قصرشیرین، افزود: امروز شاهد اندیشه ها، ابتذال و انحرفات فرهنگی و صدها ناتوی فرهنگی در فضای مجازی هستیم که مقابله با این مهم نیازمند کار عمیق فرهنگی و تولید محتوا و تقویت مباحث اعتقادی است.

وی اظهار داشت: دشمن امروز در فرهنگ خیمه زده و برای تخریب باورها و ارزش های فرهنگی ما میلیارد ها تومان هزینه می کند و این نیازمند تقویت مساجد و حضور روحانیون و به کارگیری ظرفیت علما است.

نماینده عالی دولت در شهرستان قصرشیرین بر حضور امامان جماعت در مساجد محله های مختلف قصرشیرین با توجه به بلوغ و توانمندی های فرهنگی، تجاری و اقتصادی این منطقه برای تقویت بُعد معنوی و مذهبی و نشر عمیق ارزش های اسلامی تاکید کرد.

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

پاسخ دادن

ایمیل شما منتشر نمی شود. فیلدهای ضروری را کامل کنید. *

*