توسعه ذهنی بسترساز توسعه اقتصادی است، بایستی از تمام ظرفیت ها موجود در بخش کشاورزی از جمله منابع مادی و سرمایه انسانی موجود که شامل جوانان تحصیلکرده های قابل توجه این بخش است در راستای ایجاد اشتغالی پایدار، با محوریت برنامه های علمی و عملیاتی مبتی بر تجربه و دانش های نوین بهره برد
دومین جلسه شورای کشاورزی با محوریت بررسی وضعیت کشت های پاییزه و ترویج الگوهای نوین کشت از جمله کاملینا با ریاست مهندس رنجبر، فرماندار محترم کرمانشاه ، معاون برنامه ریزی و توسعه فرمانداری، بخشداران تابعه، مدیر جهاد کشاورزی، مدیر منایع آب، مدیر مرکز رشد کشاورزی پارک علم و فناوری کرمانشاه و مسئولان مراکز خدمات کشاورزی دهستان های تابعه در ۲۵ شهریور ماه سال۱۴۰۰ برگزار شد.
در ابتدای جلسه فرماندار محترم کرمانشاه بیان داشت: توسعه ذهنی بسترساز توسعه اقتصادی است، بایستی از تمام ظرفیت ها موجود در بخش کشاورزی از جمله منابع مادی و سرمایه انسانی موجود که شامل جوانان تحصیلکرده های قابل توجه این بخش است در راستای ایجاد اشتغالی پایدار، با محوریت برنامه های علمی و عملیاتی مبتی بر تجربه و دانش های نوین بهره برد و ضرورت دارد برنامه های بخش های تابعه شهرستان با توجه به ظرفیت های هر بخش تدوین گردد و تمامی دستگاه هاي ذی ربط و ذی نفع با دیدگاه هاي یکسان جهت محقق نمودن اهداف برنامه های یاد شده کمال اهتمام و همکاری را به عمل آورند.
وی بیان داشت: با عنایت به بحران خشکسالی در سال جاری گذشته و در پیش رو بودن پاییزی با بارندگی ناکافی، ضرورت دارد *مدیریت منابع آب در تمامی برنامه های اقتصادی* لحاظ گردد.
در ادامه مهندس پرویزی فر، مدیر محترم جهاد کشاورزی شهرستان، گزارشی از میزان سطوح اراضی تحت پوشش کشت دیم و آبی را به تفکیک محصول ارائه و برنامه های آن اداره در ارتقای سطح عملکرد محصولات یاد شده برای سال زراعی آتی را بین نمود.
وی افزود: همزمان با آغاز سال زراعی جدید، مسئولین مراکز جهاد کشاورزی دهستان های تابعه و کارشناسان زراعت این مدیریت همه تلاش و کوشش خود را جهت تشویق کشاورزان به کشت های پاییزه و ترویج در خصوص توسعه کشت های جدید همچون کاملینا به کار می گیرند.
وی افزود: تأمین دستگاههای کاشت غلات پاییزه، توزیع نهاده های کشاورزی لازم، به کارگیری کارشناسان ناظر و نظارت آن ها بر عملیات کاشت از جمله خدمات مهم ارائه شده به کشاورزان عزیز در شهرستان کرمانشاه می باشد.
سپس جناب آقای مهندس خوش خوی، مدیر محترم مرکز رشد کشاورزی پارک علم و فناوری کرمانشاه و جناب آقای دکتر رستمی نماینده شرکت دانش بنیان بیستون شفا به تشریح کشت پاییزه دانه روغنی کاملینا، مزیت ها، نحوه کشت و فرآوری و ظرفیت های ملی و استانی این محصول در تامین نیازهای کشور به دانه های روغنی پرداخت.
در پایان این جلسه پس از بحث و تبادل نظر اعضاء به بررسی مسائل و حل مشکلات پرداخته و تصمیمات لازم اتخاذ گردید.
طراحی سایت : کلکسیون طراحی