فوتبال سرپل‌ذهاب را به سمت رکود برده‌اند ‌

رئیس هیات فوتبال سرپل‌ذهاب با انتقاد از واگذاری تنها زمین فوتبال این شهرستان به بخش خصوصی، گفت: این مسئله باعث شده فوتبال ما به سمت رکود برود.

رئیس هیات فوتبال سرپل‌ذهاب تصریح کرد: مدیرکل پیشین ورزش و جوانان استان رابطه خوبی با فوتبال نداشت و حتی با آن در تضاد بود، با این حال مشکلی در بحث امکانات نداشتیم و مخالفتی برای در اختیار گذاشتن امکانات با ما نداشت.

وی یادآورشد: با روی کار آمدن مدیرکل فعلی ورزش و جوانان استان انتظار می رفت شرایط خوبی پیش روی فوتبال استان باشد، اما متاسفانه تاکنون چنین اتفاقی نیفتاده و حتی طبق ماده ۸۸ و ۲۷ تمام زمین های ما و شهرستانهای اسلام آبادغرب و گیلانغرب به بخش خصوصی واگذار شد.

نوروزی اضافه کرد: هرچند می دانیم ورزش و جوانان استان ملزم به اجرای این قانون بوده، اما انتظار داشتیم حداقل چاره ای هم برای رشته های ورزشی مثل فوتبال می شد تا به رکورد نروند. از هیات فوتبال استان هم گلایه داریم، که چرا در مقابل واگذاری تنها زمین شهرستان ایستادگی نکرد.

به گفته این مسئول، هیات فوتبال سرپل‌ذهاب هم در مزایده واگذاری زمین شرکت کرده بود، اما به دلیل بالابودن قیمت مزایده نتوانست برنده شود و به بخش خصوصی واگذار شد.

وی در ادامه افزود: هفت سال است ریالی پول از اداره ورزش و جوانان استان نگرفته‌ایم و از طرفی وقتی زمین های فوتبال را طبق ماده ۸۸ به اجاره می دهند، باید بخشی از درآمدهای آن را به هیات بازگردانند تا این رشته را سرپا نگاه داریم، نه اینکه صرف کمک به هیات های دیگر شود.

رئیس هیات فوتبال سرپل‌ذهاب تاکید کرد: در سرپل‌ذهاب تنها یک زمین فوتبال داشتیم که حدود شش ماه پیش آن را طبق ماده ۸۸ به بخش خصوصی واگذار کردند و در حال حاضر تیم‌هایمان برای تمرین و مسابقات باید هزینه های زیادی را به بهره بردار آن بدهند.

وی تصریح کرد: در حال حاضر فوتبال سرپل‌ذهاب ۹ تیم را در رده های مختلف سنی در لیگ های باشگاهی استانی و کشوری دارد، اما برای تمرین با مشکل مواجه شده اند، چرا که برای هر تایم ۱.۵ ساعته باید حدود ۶۰۰ هزار تومان بپردازند، یعنی برای ۱۲ جلسه تمرین در ماه باید هفت میلیون تومان تنها پول اجاره زمین بپردازند که خارج از توان آنها است.

نوروزی اضافه کرد: زمین چمن سرپل‌ذهاب تا پیش از واگذاری به بخش خصوصی شرایط خوبی داشت، اما از زمانی که واگذار شده، به سمت نابودی رفته و به حفظ و نگهداری آن چندان توجه نشده است.

وی ادامه داد: واگذاری تنها زمین چمن سرپل‌ذهاب باعث رکورد در فوتبال این شهرستان شده و تیم های باشگاهی ما که از نظر اقتصادی ضعیف بودند، اکنون شرایط بسیار بدی را پشت سر می گذارند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *