۞ امام علی (ع) می فرماید:
هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

موقعیت شما : صفحه اصلی » اخبار » استان کرمانشاه » استانی » صفحه یک
  • شناسه : 1727
  • 30 آگوست 2022 - 8:09
  • ارسال توسط :
  • نویسنده : داود امامی
آماده باش بیمارستان های کرمانشاه در ایام اربعین حسینی (ع)
آماده باش بیمارستان های کرمانشاه در ایام اربعین حسینی (ع)
با دستور رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه؛

آماده باش بیمارستان های کرمانشاه در ایام اربعین حسینی (ع)

استان پنجم- با توجه به ایام اربعین حسینی (ع) و پیاده روی عظیم اربعین جهت ارائه خدمات مطلوب درمانی به زائران، تمام بیمارستان های کرمانشاه در وضعیت آماده باش قرار گرفتند.

جلسه کارگروه راهبردی ارتقاء اورژانس، با حضور رییس دانشگاه ، رییس دفتر ریاست و معاونان درمان و غذا و دارو دانشگاه ، روسای بیمارستانهای تابعه دانشگاه‌ و مدیران شبکه های بهداشت و درمان شهرستانها برگزار شد.

تعداد موارد CPRموفق ، نحوه ارائه خدمات درمانی توسط پزشکان شیفت اورژانس و کمبود پزشک اورژانس در برخی از بیمارستانها از مواردی بود که در این نشست بررسی شد .

آموزش مستمر فرآیند های درمانی و CPR به پرستاران بخش های اورژانس جهت ارتقا کیفی عملکرد این مراکز از مصوبات این نشست بود .

در این جلسه مقرر گردید آمار وضعیت چگونگی انجام CPR موفق و ترک بخش اورژانس با رضایت شخصی بیمار طی پنج سال گذشته در بخش اورژانس بیمارستانهای مختلف جهت ارائه عملکرد بهتر در این زمینه مورد ارزیابی قرار گیرد.

همچنین مقرر شد با توجه به ایام اربعین حسینی (ع) و پیاده روی عظیم اربعین جهت ارائه خدمات مطلوب درمانی به زائران، مرخصی های پرسنل بیمارستان های استان از دهم شهریور ماه لغو گردد و تمام بیمارستان ها در وضعیت آماده باش قرار گیرند.

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

پاسخ دادن

ایمیل شما منتشر نمی شود. فیلدهای ضروری را کامل کنید. *

*